Usein kysyttyä

 • Maksaako Digipesun lataaminen tai rekisteröinti?
  Emme me nyt sellaisesta velottaisi. Digipesussa maksat vain autosi pesuista ja niistäkin normaalihinnan tai tarjoushinnan, kun pesupaikan pitäjä sellaisen Digipesun käyttäjille tarjoaa.
 • Missä Digipesua voi käyttää?
  Digipesun käyttöönottaneita autopesupaikkoja on tällä hetkellä Helsingissä ja Tampereella, mutta vastahan tässä ollaan päästy vauhtiin. Verkosto kasvaa vauhdilla ja voit tarkastella sitä tällä nettisivulla sekä sovelluksessa, jossa näet helposti myös lähimmän toimipisteen.
 • Toimiiko Digipesu puhelimessani?
  Digipesu toimii Android- ja iOS-käyttöliittymillä varustetuissa puhelimissa.
 • Minulla ei ole luottokorttia. Voinko silti käyttää Digipesua?
  No ilman muuta. Digipesu-sovellukseen voi laittaa maksutavaksi minkä tahansa maksukortin, luotolla tai ilman. Voit ladata myös useamman maksukortin, esimerkiksi yrityksen ja henkilökohtaisen. Maksutavan valinnan voit tehdä tarvittaessa ennen pesun käynnistystä.
 • Kuluttaako Digipesu-sovelluksen käyttö paljon akkua?
  Digipesun yleiskäyttö ei vie akkua keskiverto sovellusta enempää. Akkuvirtaa kuluu tavallista enemmän navigoidessasi sovelluksen avulla lähimpään Digipesun pesupaikkaan aivan kuten kaikkia paikantavia karttapalveluita käyttäessäsi.
 • Voiko samaa Digipesu-tiliä käyttää useammassa autossa?
  Kyllä voi ja se onkin kätevä tapa yhdistää perheen tai firman kaikki autot samalta kortilta laskutettavaksi. Voit ladata sovellukseen myös useamman maksukortin, esimerkiksi yrityksen ja henkilökohtaisen. Maksutavan valinnan voit tehdä tarvittaessa ennen pesun käynnistystä.
 • Täytyykö minun sitoutua määräajaksi Digipesun käyttöön?
  EI TÄYDY! Digipesun käyttäjänä maksat vain käytöstä. Et sitoudu mihinkään kuukausimaksuihin tai lisämaksuihin. Maksat vain käytetyistä pesuista.
 • Mitä pesuohjelmia voin käyttää?
  Voit käyttää yleensä pesuaseman kaikkia pesuohjelmia. Digipesu sovelluksesta voi valita enintään 15 pesuohjelmaa. Mikäli pesuasemalla on käytössään yli 15 pesuohjelmaa, ei kaikkia erikoisohjelmia pysty valitsemaan sovelluksesta. Harvalla asemalla on kuitenkaan yli 15 pesuohjelmaa. Olemme tehneet valinnan sinulle helpoksi nimeämällä neljä suosituinta pesuohjelmaa pronssi, hopea, kulta ja platina. Huomioi kuitenkin erikoispesut. Autosi vaatii erikoispesun, jos katolla on esimerkiksi suksiboksi.
 • Mikä on oletuspesu?
  Oletuspesu on se pesuohjelma, joka käynnistyy pesuasemalla automaattisesti, mikäli et vaihda pesuohjelmaa sovelluksesta ennen autopesuun menoa. Oletuspesu valitaan rekisteröinnin yhteydessä ja sen voi vaihtaa pesuasemakohtaisesti. Voimaan jää aina viimeksi valittu pesuohjelma seuraavaa pesukertaa varten.
 • Ovatko maksukorttini tiedot turvassa?
  Korttitiedot ovat joka tilanteessa turvassa. Korttitiedot tallennetaan suoraan PCI DSS suojattuun ympäristöön. PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) on maksukorttialan tietoturvastandardi. Standardi määrittää säännöt ympäristölle (maksupääte/maksuratkaisut/järjestelmät/verkko), jossa kauppiaat ja heidän palveluntarjoajansa/prosessoijansa käsittelevät ja säilyttävät korttitietoja. Maksunvälittäjäkumppaninamme toimii SOLINOR Oy.
 • Kuka vastaa pesutapahtumasta?
  Pesutapahtumasta vastaa aina käytettävä pesuasema. Mikäli pesutilanteessa tulee pesulaitteen kanssa teknisiä ongelmia, ole yhteydessä pesuaseman hoitajaan. Pesuaseman puhelinnumeron löydät Digipesu sovelluksesta kyseisen pesuaseman tiedoista.